DMSBZT Maribor

DELAVNICE ZA OSEBNI DUHOVNI RAZVOJ "NOTRANJI OTROK"

E-pošta natisni PDF

meditacija

DMSBZT Maribor vabi na Delavnice za osebni in duhovni razvoj "Notranji otrok".

Cikel jesenskih srečanj je medsebojno povezanih in predstavlja možnost postopnega in temeljitega ozaveščanja vzrokov za težave na posameznih ravneh (telesni, čustveni, mentalni, duhovni) in področjih življenja. Hkrati pa vsako srečanje predstavlja samostojno in zaključeno enoto, na kateri udeleženci dobijo teoretična znanja in praktične napotke za samostojno individualno delo doma, ki vodi v razrešitev težav.

 1. SREČANJE - četrtek, 13.9.2018 18.00 – 20.00
 2. SREČANJE - petek, 5.10.2018 18.00 – 20.00
 3. SREČANJE - četrtek, 25.10.2018 18.00 – 20.00
 4. SREČANJE - petek, 16.11.2018 18.00 – 20.00
 5. SREČANJE – petek, 30.11.2018 18.00 – 20.00

»Notranji otrok« nam ponuja povezavo z našo dušo. Ko z njim vzpostavite stik, vzpostavite stik s svojim bistvom. Notranji otrok tako postane vodilo, intuicija. V našem nezavednem delu je shranjena tudi naša lastna vrednost in glede na to drugi ljudje ravnajo z vami. Če v sebi nimate občutka ljubezni, ne čutite, kako vas imajo ljudje okoli vas pravzaprav radi. Če nimate zavedanja v sebi, da ste vredni, vas lahko potolče vsaka kritika. Želite, hrepenite po priznanju, pohvali, sprejetju... in tega ne dobite? Takšne in še mnoge druge razloge lahko najdemo v svojem »notranjem otroku«.

Srečanja vodi: Nataša Mlinar Reljić, mag. zdr. – soc. manag., Reiki Mojstrica - Učiteljica®, Theta healing practitioner®, svetovalka za Karmično Diagnostiko in Regresijo. Obvezna je predhodna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali 040 742 622 (Nataša) za vsako srečanje posebej, saj je število mest omejeno.

Preko energije notranjega otroka se boste naučili imeti radi sami sebe, naučili se boste spoštovati najprej sebe, si odpuščati, kar je pogoj, da lahko spoštujemo druge in jim odpuščamo.

Na vsakem srečanju bo voden proces meditacije z ozaveščanjem in aktivnim razreševanjem vzrokov (proces transformacije). Reševali bomo vzorce, ki bodo skupni skupini in tudi specifične težave, pri čemer bo zagotovljen celosten pristop.

Presledek med posameznimi srečanji ponuja udeležencem dovolj priložnosti, da se energijsko, telesno in duhovno prilagodijo spremembam, ki jih proces transformacije prinese in jih uporabijo v vsakdanjem življenju.

Dotikali se bomo mnogih področij, tudi neznanih, skrivnostnih in tistih o katerih se »ne govori na glas«.

Obvezna je predhodna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali 040 742 622 (Nataša) za vsako srečanje posebej, saj je število mest omejeno.

Delavnice potekajo na sedežu Društva medicinskih sester babic in zdravstvenih tehnikov Maribor na Melju, Ulica Heroja Jevtiča 5, Maribor.

Srečanja vodi: viš. predav. Nataša Mlinar Reljić, mag. zdr. – soc. manag., Reiki Mojstrica - Učiteljica®, Theta healing practitioner®, svetovalka za Karmično Diagnostiko in Regresijo.

Valbljeni!

 

KODEKS ETIKE v zdravstveni negi in oskrbi

KODEKS ETIKE za babice

Informacijska zloženka društva

Pristopna izjava za članstvo v društvu

Obrazec za spremembo osebnih podatkov

Vloga za dodelitev sredstev za strokovna izpopolnjevanja

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije

Obrazec za pridobitev osebnih podatkov za namen vodenja evidence članstva

Zbornica - Zveza je pričela s prenovo in nadgradnjo e - aplikacije 'Portal članov'. Obenem želimo posodobiti osebne podatke, ki jih vodimo. Vljudno vas prosimo za sodelovanje in se vam za izpolnjen obrazec že vnaprej lepo zahvaljujemo.

Naše dejavnosti

Aerobika

AEROBIKA

Naredimo nekaj za boljše počutje in trdnejše zdravje. V društvu lahko...
Nemščina

NEMŠČINA

Nemščina za zaposlene v zdravstveni negi - strokovni jezik.
Likovna dejavnost

LIKOVNA DEJAVNOST

S pomočjo likovnega mentorja bomo pridobivali dodatna likovna znanja,...

Galerija slik

ICN - International Council of Nurses
Tukaj ste: Domov Dejavnosti Alternativni in komplementarni pristopi za ohranja DELAVNICE ZA OSEBNI DUHOVNI RAZVOJ "NOTRANJI OTROK"

Kontaktirajte nas

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Maribor

 • Naslov: Ulica heroja Jevtiča 5, SI-2000 Maribor
 • Telefon: +386 (0)41 850 270
 • Email: info@dmsbzt-mb.si
 • Stran: www.dmsbzt-mb.si
 • Uradne ure: Vsak torek med 16.00 in 18.00 uro