DMSBZT Maribor

Obvestilo Zbornice – Zveze glede podaljšanja licenčnega obdobja do 30. aprila 2017

E-pošta natisni PDF

zveza-logoSpoštovani,

GLEDE NA SPODNJE OBVESTILO ZBORNICE - ZVEZE, OBVEŠČAMO, DA BOMO NAČRTOVANA IZOBRAŽEVANJA S PODROČJA KAKOVOSTI IN VARNOSTI V ZDRAVSTVU IZVAJALI PO 01.05.2016. ZA VSE DODATNE INFORMACIJE SMO VAM NA VOLJO NA TEL 041 500 981 (BARBARA DONIK)

 

Spoštovani,
na Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zvezi strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije (v nadaljnjem besedilu: Zbornica – Zveza) vas obveščamo, da je v Uradnem listu RS, št. 62/2016 z dne 30. 9. 2016 objavljen Pravilnik o spremembah Pravilnika o registru in licencah izvajalcev v dejavnosti zdravstvene ali babiške nege (v nadaljnjem besedilu: Pravilnik), na podlagi katerega se je licenčno obdobje izvajalcem zdravstvene in babiške nege podaljšalo do 30. aprila 2017,  določilo, ki opredeljuje kakovost in varnost v zdravstvu kot obvezno vsebino, pa se bo začelo uporabljati 1. maja 2017.

P R A V I L N I K o registru in licencah izvajalcev v dejavnosti zdravstvene ali babiške nege (neuradno prečiščeno besedilo št. 1)

Podaljšanje licenčnega obdobja do 30. aprila 2017 omogoča izvajalcem zdravstvene in babiške nege, ki niso imeli možnosti seznaniti se s številom pridobljenih licenčnih točk, da v celoti izpolnijo obveznosti za podaljšanje licence. Zbornica – Zveza nadaljuje zamudne posamične postopke vpisa licenčnih točk v register izvajalcev zdravstvene ali babiške nege vse od leta 2012 dalje, saj vnosa licenčnih točk ni mogoče avtomatizirati. V obdobju od leta 2012 do leta 2016 je naloge na področju registracije in licenciranja izvajalo Ministrstvo za zdravje, ki licenčnih točk posameznim izvajalcem ni vpisovalo v register. Na Zbornici – Zvezi se trudimo, da bi bile vse licenčne točke v kratkem vpisane v register in bi lahko izvajalcem zdravstvene ter babiške nege posredovali informacije o pridobljenih licenčnih točkah. Pravilnik je začel veljati 1. 10. 2016. Prečiščeno besedilo Pravilnika o registru in licencah izvajalcev v dejavnosti zdravstvene ali babiške nege (Uradni list RS, št. 3/16 in 62/16) je objavljeno v priponki.

Zbornica - Zveza

 

 

KODEKS  ETIKE v zdravstveni negi in oskrbi

KODEKS  ETIKE za babice

Informacijska zloženka društva

Pristopna izjava za članstvo v društvu

Obrazec za spremembo osebnih podatkov

Vloga za dodelitev sredstev za strokovna izpopolnjevanja

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije

Obrazec za pridobitev osebnih podatkov za namen vodenja evidence članstva

Zbornica - Zveza je pričela s prenovo in nadgradnjo e - aplikacije 'Portal članov'. Obenem želimo posodobiti osebne podatke, ki jih vodimo. Vljudno vas prosimo za sodelovanje in se vam za izpolnjen obrazec že vnaprej lepo zahvaljujemo.

Naše dejavnosti

Aerobika

AEROBIKA

Naredimo nekaj za boljše počutje in trdnejše zdravje. V društvu lahko...
Nemščina

NEMŠČINA

Nemščina za zaposlene v zdravstveni negi - strokovni jezik.
Likovna dejavnost

LIKOVNA DEJAVNOST

S pomočjo likovnega mentorja bomo pridobivali dodatna likovna znanja,...

Galerija slik

ICN - International Council of Nurses
Tukaj ste: Domov Aktualno Obvestilo Zbornice – Zveze glede podaljšanja licenčnega obdobja do 30. aprila 2017

Kontaktirajte nas

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Maribor

  • Naslov: Ulica heroja Jevtiča 5, SI-2000 Maribor
  • Telefon: +386 (0)41 850 270
  • Email: info@dmsbzt-mb.si
  • Stran: www.dmsbzt-mb.si
  • Uradne ure: Vsak torek med 16.00 in 18.00 uro